Om Kalahari Lifestyle

Kalahari LifestyleKalahari Lifestyle International

Kalahari Lifestyle er inspireret af en inspirerende rejse, der begyndte på de åbne, vide sletter i Kalahari Ørkenen i Afrika.

Carina Franck, stifter og direktør for Kalahari Lifestyle International, voksede op på en farm i Kalahari Ørkenen, hvor de rullende sandbanker og den uendeligt blå himmel var hendes barndoms legeplads.

“Fra jeg var helt ung, vidste jeg, at arven fra dette magiske land og dets ydmyge folk var noget, der havde rodfæstet sig i mit indre.”

I de sidste ti år har Carina har arbejdet i spidsen af den internationale skønhedsbranche, som konstant er i rivende udvikling. Carina’s passion for Afrika inspirerede hende til at skabe en serie af spaprodukter i verdensklasse, der indfanger Kalahari Ørkenens unikke karakteristika. ”Det var vigtigt for mig at hele den autentiske ørkenoplevelsen blev inkorporeret i signaturserien; både jordens farver, rå teksturer og sjældne dufte.

Carina og hendes team har udviklet hvert produkt til perfektion, og der er anvendt de reneste ingredienser naturen kan tilbyde. Hvert eneste produkt i Kalahari Lifestyle indeholder en buket af rene, naturlige olier fra Kalahari Ørkenens rigdom af planter og urter.

Vi har rykket grænserne for opfattelsen af bæredygtighed, ved at anvende naturligt høstede botaniske ingredienser, og vi er meget bevidste om ørkenens skrøbelige økosystemer. Vi insisterer på at arbejde med anerkendte phytotrade organisationer og certificerede, bæredygtige leverandører. Kalahari Lifestyle’s emballage er 100% genanvendeligt, og vi anvender udelukkende genbrugspapir! Denne ansvarlighed gør Kalahari Lifestyle til en banebrydende eco-smart serie – og den første på markedet der helt ekstraordinært indfanger det sande Afrika.

Carina har skabt en perfekt mulighed for at lade humanitært arbejde smelte sammen med en unik produktserie som Kalahari. Med hendes adgang til et indflydelsesrigt netværk af kvinder i hele verden, kan hun via Kalahari Lifestyle plante et frø af håb.

”’At give er en af de mest værdifulde gaver, du kan give dig selv” siger Carina. Ofte er de små ting i livet, dem vi husker bedst.”

”Jeg føler mig meget priviligeret over at være vokset op i naturen, hvor det magiske ørkenlandskab dannede nogle af de barndomsminder jeg husker allermest klart. Jeg havde tæt kontakt med de lokale Khoi San familier, som også kaldes ‘det glemte folk’. Khoi San folket tror, at hvis vi alle deler, har vi alle nok. Denne filosofi var en del af mig, allerede da jeg var meget lille. Det har været en surrealistisk rejse at se min drøm vokse og blive til det, KalahariLifestyle er blevet i dag. Hvis dine drømme ikke skræmmer dig… er dine drømme ikke store nok!”

Se eventuelt Kalaharis hjemmeside for mere information om Kalahari produkter.