Reklamation og fortrydelsesret

Dejbjerg Wellness yder 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Det betyder, at du enten kan få varen byttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor “rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.
Når du returnerer varen, bedes du oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Husk, at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.
Reklamation over fejl og mangler, som bør opdages ved sædvanlig undersøgelse af varen, skal meddeles til Dejbjerg Wellness indenfor rimelig tid.

Reklamation og varereturnering
Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes henvendelse rettet til:
Dejbjerg Wellness
Skrænten 2
6900 Skjern
Tlf. +45 60 15 77 12
E-mail : vivi@dejbjergwellness.dk

Varereturnering foregår også til denne adresse – bemærk, at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at nægte modtagelse eller aflevere varen personligt hos os. Det er ikke et krav, men ekspeditionen fremmes, hvis fyldestgørende informationer følger pakken – eksempelvis kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer og kontonummer for bankkonto, hvortil refusion kan foregå, kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Refusion
I tilfælde af aftalte dekorter, returnerede varer eller forudbetalte varer som afbestilles før afsendelse, skal der ske en hel eller delvis refusion af købesummen. Refusion sker normalt altid ved bankoverførsel, og Dejbjerg Wellness har derfor brug for oplysninger om registreringsnummer og kontonummer for din bankkonto. Disse oplysninger er ikke følsomme, og kan uden videre oplyses pr. email eller anden traditionel korrespondanceform.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages returret på varerne, regnet fra den dag de modtages.
Fortrydelsesretten kan kun udnyttes, hvis varen tilbageleveres i væsentligt samme stand og mængde. Fortrydelsesretten bortfalder derfor, hvis du bruger varen på en måde, som helt åbenbart forringer varens salgsværdi væsentligt.
Ved køb af plomberede varer bortfalder fortrydelsesretten, hvis plomberingen / emballagen brydes.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Dejbjerg Wellness
Skrænten 2
6900 Skjern

Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen eller aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale. Vær opmærksom på, at Post Danmark i den forbindelse opkræver et returfragtgebyr, som bliver pålagt dig.
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, refunderet, dog ikke fragtomkostninger. Beløbet bliver indenfor få dage overført til din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.
Eneste omkostning du har, når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os.
Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.
Bemærk: Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.