Bath and Shower Gel

399.00DKK

200 ml

Ryd
Varenummer (SKU): N/A Varekategorier: , , ,
Del dette produkt på din væg ved at trykke på facebook logoet:

Produktbeskrivelse

 

Om Bath and Shower Gel fra Kalahari

Bath and Shower Gel er en lækker luksuriøs, sæbefri bath og shower gel, der virker forfriskende og fugtgivende. Fåes i to lækre dufte.

 

Om ingredienserne brugt i Kalaharis produkter

Red Bush Extract
Red Bush stammer fra en hårdfør busk I Western Cape regionen i Sydafrika. De tørrede Red Bush blade er 100% naturlige, og er ikke tilsat konservering, farve eller tilsætningsstoffer. Red Bush Te er naturligt koffein-fri og indeholder halvdelen af den tannin, sort te indeholder. Rig på antioxidants og kendt for sin evne til at bekæmpe frie radikaler, hvilket bremser ældning i huden. Red Bush Ekstrakt indeholder også zink, som er essentielt for hudens metabolisme (stofskifte), og alfa hydroxyl syre som udglatter og mindsker fine linier og rynker.

Red Bush Ekstrakt er den eneste kendte plante der indeholder flavonoiden Asphalatin, som har en beskyttende effekt på cellerne. Red Bush Ekstrakt kan desuden virke lindrende på eksem, acne, allergier, søvnløshed, psoriasis og “røde numser” hos blebørn. Der forskes intensivt i denne unikke plante i disse år pga. dens mange positive egenskaber på huden og i kroppen.

Kalahari Melon Seed Oil and Extract
Kalahari Melonfrø Olie har fugtgivende, regenererende og genopbyggense egenskaber på huden pga, dens høje indhold af essentielle fedtsyrer (indeholder 50-70% linolsyre). Disse essentielle fedtsyrer styrker cellevæggene. Kalahari Melonfrø Olien giver en blød og smuk hud, fordi olien balancerer hudens fugtniveau og virker genopbyggende på epidermis. Frøenes olieindhold er exceptionelt højt, og da olien også indeholder glykosider af palmitin-, olein- og stearinsyre, virker den som antioxidant på huden.

Kigelia Africana Extract
Kigelia Africana Extract stammer fra frugterne på det afrikanske SausageTree, Kigelia Africana, som er meget udbredt i hele Afrika. Kigelia Ekstrakt er anti-bakterielt, har en beroligende effekt på tør, irriteret hud – især ved psoriasis og eksem. Flere studier har dokumenteret, at Kigelia’s aktive ingredienser bl.a. er saponiner og flavonoiderne luteolin og quercetin.Disse phytokemikalier hjælper med at styrke og stabilisere kollagenfibrene, der støtter huden – og giver dermed en opstrammende effekt.

Kigelia Africana Ekstrakt har også super fugtgivende, foryngende og anti-age egenskaber. Ved at reducere fine linier og rynkedybde, øge hudens elasticitet, naturligt lysne pigmentering, mindske urenheder og øge cirkulationen i huden giver Kigelia Africana Ekstrakt en glattere hud med et yngre udseende.

Marula Seed Oil (Scierocarya Birrea)
En fantastisk olie fra det sydlige Afrika. Olien er rig på oleinsyre og antioxidanter. Olien trænger hurtigt ned i huden, hvor den virker blødgørende, tilfører fugt, reducerer trans-epidermalt fugttab og reducerer rødme.

Baobab Seed Oil (Adansonia Digitata)
Udvundet af Baobab Træets frø. Olien har et højt indhold af Vitamin A, D, E og F, såvel som essentielle fedtsyrer. Baobab Olie øger hudens elasticitet, virker regenererende og har fantastiske fugtgivende egenskaber.

Resurrection Plant Extract (Myrothamnus Flabellifolia)
Denne plante er ekstremt rig på antioxidanter og er specielt velegnet til at reparerer oxidative skader i huden, opstået pga. UV-stråling. Jericho Rosen stimulerer proteinsyntesen i det extracellære matrix, hvilket giver huden en smuk udstråling og øget elasticitet. Jericho Rosen vokser i ekstremt barske miljøer i Kalahari, og selv hvor den tørrer helt ud, har den en unik evne til igen at udvikle sig til en smuk, blomstrende plante, når blot den tilføres en smule vand eller fugt.

Denne enestående overlevelsesstrategi kan også ses på huden, når ekstraktet fra planten anvendes i hudplejeprodukter. Planten indeholder en exceptionel substans, som kan genoplive “trætte”, ødelagte enzymer og optimere hudens egens beskyttelsesmekaniske. På bare én uge, kan hudens tekstur forbedres så meget, at hudens teint synligt er forfinet.

Hermatite (Stone Iron Extract)
Hematite Ekstrakt, en jernoxid, forbedrer hudens spændstighed, modstandskraft og hudtone. Ekstraktet gen-aktiverer pro-kollagen syntesen, og bremser dermed ældningsprocessen i huden. Booster hudens metabolisme (forbrænding) og beskytter den mod miljømæssige, stressende faktorer. Giver huden et sundt udseende.

Kalahari Salt
Det mineralrige salt fra saltsletterne i ørkenen, er af den reneste kvalitet og et naturlig højt mineralindhold af Sodium, Calcium og Potassium, som har anti-age og udrensende egenskaber. De polerede saltkrystaller er effektive som kropseksfoliering: døde hudceller i overfladen af huden fjernes, så huden efterlades blød, renset og glødende smuk. Blodcirkulationen stimuleres og hudens regenereres.

Se eventuelt Kalaharis hjemmeside for mere information om Kalahari produkter

Yderligere Information

Sørrelse:

200 ml

Ingredienser:

, , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.